RETRO STRIPES

_MG_2152 _MG_2161

Nu är jag alldeles strax framme i Falköping. Syrran plockar upp mig med bilen och sen drar vi till Ullared. Jösses vad död jag kommer att vara ikväll! Men känns så skönt att vara nära familjen. På bilden har jag på mig kappa Topshop, Body Miss Guided, Kjol H&M.


Now I am very shortly arrive in Falkirk. Sister picks me up with the car and then we go to Ullared. Jeez what death I will be tonight! But it feels so good to be close to family. In the picture I have in my cloak Topshop, Body Miss Guided, Skirt H&M.

 

No Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>