logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

NA-KD PARTY

_MG_3739-3 MG_3767 _MG_3822 _MG_3833gif

I’m in Gothenburg right now. Me, Salem and Hedda were invited here for an NA-KD party. The theme for the evening was “Eastern Europe” so we + 150 NA-KD employees were dressed from head to toe. So funny! I had such a great time. Thank you NA-KD for this unforgettable evening. Soon I’m off to Falköping to hang out with my family. I’ve been longing so much for them.

Jag är i Göteborg just nu. Jag, Salem och Hedda blev hit bjudna av NA-KD för en fest. Temat för kvällen “Eastern Europe”, så vi + 150 NA-KD anställda var klädda från topp till tå efter temat. Så kul! Jag hade så himla trevligt. Tack så jätte mycket för denna oförglömliga kvällen. Snart ska jag och Hedda hoppa på tåget. Jag kommer att gå av i Falköping för att hänga lite med familjen. Längtar så mycket!

6 Comments
 • 11 March, 2017

  Verkar ha varit en grym kväll :)
  http://josefinmolander.com

 • Alexandra
  Reply
  11 March, 2017

  Är din T-shirt från na-kd? Superfin

 • Magdalena
  Reply
  12 March, 2017

  Hej! I din heder finns en bild på dig i helgrått med en beige/vit kappa (typ teddymaterial). Vart kommer den ifrån och är det längesen du införskaffade dig den? Superfin blogg! Ha en fin dag!

 • Alexandra
  Reply
  12 March, 2017

  Är din t-shirt från na-kd? Superfin!

Leave a Comment:

Instagram Feed