logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

GIRLS MAKE HISTORY

_MG_3069-3_MG_3060-4_MG_3053

T-shirt Gina Tricot  –  Coat Monki  –  Denim Asos  –  Sneakers River Island

Last week we had the international women’s day. I think it is so sad that we even have to have a day like that. I guess we have it because we have lived under oppression throughout history. And today, despite our modern society don’t live in equality. Women are actually living in a harsher climate. We have more pressure on us, have to work harder, live with the feeling that we are not worth as much as a man. Look at a female salary versus a man. That a guy can have x number of sexual partners and be cool, while a woman is not at all going to get the same positive reputation. The fact that a woman can not always wear what she wants without a man thinks he has the some kind of rights to her body. “Oh she’s low-cut top and tight clothes on, that gives me the right to touch her as I want” – NOOO YOU MAY NOT!!! I do not think we can trust that the men resolve this themselves. I think we as friends, sisters, mothers and women must begin to put hard against hard. It would be fascinating to see how the men would be able to populate the world without us. Right!? ;)

 

Förra veckan var det internationella kvinnodagen. Jag tycker på ett sätt att det är tråkigt att ens denna dagen finns. Jag antar att vi har den för att vi har levt under förtryck under historien och att vi idag, trots vårt moderna samhälle inte lever i jämställdhet. Kvinnor lever faktiskt i ett hårdare klimat. Vi har mer press på oss i vardagen, måste jobba hårdare, leva som att man hela tiden inte är lika mycket värd. Kolla på en kvinnlig lön kontra en mans. Att en kille kan ha ett x antal sexpartner och vara cool, medans en kvinna inte alls kommer att få samma positiva rykte. Faktum att en kvinna inte alltid kan ha på sig det hon vill utan att en man tror att han har rätten till ens kropp. “Oh hon har urringat och tighta kläder på sig, det ger mig rätten att ta på henne” – NÄÄE DET FÅR DU INTE!!! Jag tror inte att vi kan lita på att männen löser det här själva. Jag tror att vi som vänner, systrar, mödrar och kvinnor måste börja sätta hårt mot hårt. Det skulle vara så fascinerande att se hur män skulle klara av att befolka världen utan oss. Visst!? ;)

No Comments
Leave a Comment:

Instagram Feed