logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

WILD & FREE

_MG_3562_MG_3486wild-and-free_MG_3565-3

T-shirt HERE  –  Jeans HERE  –  Sneakers HERE

I’m having the flu and thats the reason for the lousy updates. I really hope I feel better tomorrow. And I hope that we will have as nice weather as we have had the last couple of days. It really suck being sick when the sun is shining!

Jag har influensan och det är därför jag har varit dålig på att uppdatera bloggen de senaste dagarna. Jag hoppas verkligen att jag mår bättre imorgon. Sen hoppas jag att vi kommer att ha lika fint väder som vi har haft de senaste dagarna. Det suger verkligen att vara sjuk när solen skiner!

(this post contains adlinks)

1 Comment
  • Jenni
    Reply
    20 March, 2017

    Krya på dig, fler som är sjuk här :( Hoppas det blir sol i Sthlm med!

Leave a Comment:

Instagram Feed